https://www.gerb.bg/bg

Срещу убиеца от Лозен няма внесен обвинителен акт за престъплението от 2022 г.

34-годишния Чавдар Б.

Към настоящия момент няма внесен обвинителен акт срещу убиеца от Лозен Чавдар Бояджиев по отношение на убийството на млада жена, извършено през 2022 г. Това става ясно от съобщение на Софийския районен съд, цитирано от БНТ.

Както вече беше оповестено, тогава съдът му е наложил мярка за неодклонение „подписка“, която не е била протестирана от държавното обвинение.

От СРС обясняват, че решението за пускането на Бояджиев от ареста през миналата година е било мотивирано с чистото му съдебно минало, направени от него самопризнания за причинена смърт по непредпазливост и оказано съдействие на разследващите.

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Папата отново призова за преговори за мир в Украйна

Папа Франциск в интервю за журналисти от американската телевизионна...

Жертви и ранени при сблъсък между лодки в Канада

Причините за инцидента се изясняват

Реклама

spot_img

Продължете да четете

КНДР продължава да отрича за свои оръжия в Украйна

Ким Йо Чен, влиятелната сестра на севернокорейския лидер Ким...

Животът на Роберт Фицо вече е извън опасност

Словашкият премиер обаче остава в тежко състояние

Вулкан в Индонезия изригна зрелищно

Властите предприеха евакуация

Почина коментаторът на CNN Алис Стюарт

Почина Алис Стюарт. Тя е ветеран политически съветник и...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg