Реклама

https://www.gerb.bg/bg

САМО В NEWS24sofia.eu! Фолкпевицата Мария пребита от мъжа си! (ВИДЕО)

Фолкпевицата Мария е пребита от съпруга си Мирослав Соколов, съобщи „Телеграф“, а малко по-късно самата певица потвърди в телефонен разговор пред репортер на Информационна агенция News24sofia.eu новината, но категорично отказа каквито и да е коментар по случая. „Добре съм, но не желая да коментирам нищо за момента„, заяви Мария и допълни, че скоро всичко ще излезе наяве.

Иначе криминалния инцидент е станало на 21 март т.г. в апартамент на ул. „Златен рог“ в София след спор между двамата. Според първоначалната информация Миро си изпуснал нервите и започнал да шамаросва фолкдивата, удрял я с юмруци в главата, накрая я съборил на земята и я ритал по тялото. Тогава Мария подала сигнал в полицията. Певицата си е извадила медицинско за травмите.

Пред униформените миньончето разказало, че Миро не й посяга за първи път, а дори я е и заплашвал с пистолет, опрян в главата й. Съпругът на Мария е арестуван и обвинен за закана за убийство и за нанасяне на лека телесна повреда в условията на домашно насилие. Задържан е за срок до 72 часа и предстои Софийският районен съд да гледа мярката му за неотклонение.

36-годишният Мирослав Соколов е третият съпруг на Мария. Двамата сключиха брак в края на 2021 г. и живеят в дома на певицата. Мария има дъщеря Марая от първия си брак. Соколов не е осъждан и няма криминални регистрации, доразбра News24sofia.eu от свои източници.

Юристи коментират, че подаването на сигнал в полицията веднага след случая помага при разследването. След като актрисата Диана Димитрова обяви, че е била бита от колегата си Юлиян Вергов, прокуратурата се зае с казуса, но поради закъснелия с 5 г. сигнал, липсата на медицинско освидетелстване и разминаването в нейните показания и тези на свидетелите досъдебно производство не бе образувано.

Важно е да се говори за насилието над жени, коментираха пред вестник „Телеграф“ специалисти. Необходимо е самите жертви да го правят своевременно, за да има ефект и агресорите да бъдат наказани. Експерти предупреждават, че случаите, при които жертви на домашно насилие си замълчават за преживяното, могат да приключат и с убийство.

Мария: „Няма такова нещо“!

Няма такова нещо. Нищо не съм подавала, нищо не съм оттегляла, заяви пред „Телеграф“ фолкпевицата Мария. Тя благодари на медията ни, че я е потърсила за коментар.

Юристи коментират, че делата за домашно насилие са много трудно доказуеми, защото жертвите в голям процент от случаите се отказват от първоначалните си показания. Призивът им е пострадалите да подават сигнали в полицията и в прокуратурата и да не се отказват или да променят показанията си, за да бъдат заловени и наказани насилниците.

* Репортери по темата: Тодор Стефанов, Васил Димитров

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В NEWS24!

spot_img

Реклама

spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

Доналд Тръмп се е спрял на вицепрезидент

Това ще е губернаторът на Северна Дакота

Евтим Милошев вижда предимство да е министър в правителство сираче

България има много по-голям потенциал в туризма. Това заяви...

Асен Василев: Бойко Борисов не е в положение да поставя условия

Бойко Борисов не е в състояние да поставя условия....

Здравният министър успокои: Ваксини за коклюш има

Не искаме да се всява паника сред населението. Коклюша...

Руските власти твърдят, че са превзели село Новобахмутивка в Донецка област

Руското министерство на отбраната съобщи, че неговите сили са...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

За 40 лева: Заплашиха с оръжие непълнолетни момчета в Борисовата градина

Нападнаха непълнолетни момчета в Борисовата градина за 40 лева,...

ПП-ДБ отново призоваха Благовест Георгиев да се оттегли от СОС

От ПП-ДБ отново призоваха общинския съветник Благовест Георгиев да...

Сенатът на САЩ придвижи чуждестранната военна помощ

Отпускането на милиарди долари чуждестранна помощ за Украйна, Израел и Тайван...

ЕС по пътя към нулеви емисии – задава се остър завой

Проблеми както по отношение на търсенето, така и по...

Десет души загинаха при катастрофа между хеликоптери в Малайзия

Инцидентът е станал при репетиция за военен парад

Израел бомбардира Северна Газа

Това най-тежкият обстрел на района от седмици

Намериха труп в река Поройна в Шумен

Полицията извършва оглед на място

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img